Søger du iskiasbehandling, Roskilde?

Lider du af iskiassmerter?
Eller søger du behandling af iskiassmerter, før de for alvor sætter sig fast?

En nerve, der har sat sig fast forsvinder sjældent af sig selv. Derfor anbefaler jeg en kombination af kropsbehandling og dybdegående massage af den muskel, der klemmer din iskiasnerve.

Arbejder med hele din krop

Fordelen ved at søge behandling hos en kropsterapeut frem for eksempelvis en fysioterapeut eller en kiropraktor er, at jeg her arbejder med hele din krop og kommer mere i dybden. Jeg sætter typisk også mere tid af til dig, hvilket sikrer en grundig behandling.

Når jeg behandler iskiasnerver, giver jeg dig forskellige øvelser, du kan lave mellem behandlingerne, så du hurtigt kan blive rask. Sammen evaluerer vi dine øvelser, når vi ses, så vi er sikre på, at du laver dem rigtigt.

Hvorfor opstår smerter i iskiasnerven?

Problemer med iskiasnerven kan opstå af flere grunde.

  1. Iskiasnerven bliver klemt på grund af muskelspændinger, en diskusprolaps, slidgigt i længen, eller en overbelastning af ryggen
  2. Stivhed eller arvæv i selve iskiasnerven eller bindevævet, som nerven løber igennem ned i benet. Stivheden kan være afledte problemer af slidgigt, betændelse i nerven eller følger efter en rygoperation eller en diskusprolaps
  3. En medicinsk sygdom, der påvirker nervevævet

Iskiasnerven er kroppens største nerve og løber hele vejen fra lænden gennem baller, ben, fødder og tæer. Derfor kan du opleve iskiassymptomer som smerter og føleforstyrrelser i iskiasnerven mange forskellige steder.

Book iskiasbehandling nu

Du kan booke en iskiasbehandling på min klinik i Roskilde nu.

En behandling koster 800 kroner. Som regel kræver det flere behandlinger at få behandlet problemet effektivt. Derfor har du mulighed for at spare mange penge ved at købe et klippekort med 6 sessioner til 4000 kroner. Er dit problem med iskiasnerven løst hurtigere, kan du jo bruge de resterende klip på forebyggende massage.

Har du brug for en akut behandling af iskiassmerter, kan du ringe til mig på 26 13 77 12. Så ser jeg, om jeg kan klemme dig ind. Akutte behandlinger faktureres med 50 % oveni.

Book iskiasbehandling nu
Iskiasbehandling