Kropidur v/Carsten Sander Søgaard

Igennem mange år døjede jeg med spændinger i ryggen og var samtidigt gået ned med stress.
Jeg var ikke god til at lytte til min krop og havde svært ved at mærke, når jeg overskred mine egne fysiske og mentale grænser. Jeg kørte bare på, mens jeg sled på både krop og sjæl.

Ved mit møde med ManuVision blev jeg opmærksom på, at mit hoved har en krop, og at de er tæt forbundne med hinanden.

Efter at have modtaget en ManuVision-behandling, oplevede jeg, hvordan min krop og mit sind hænger sammen. Jeg blev bevidst om, at det ikke kun skyldtes hårdt fysisk arbejde og et aktivt sportsliv, at jeg havde gået med en låst ryg igennem mange år.

Jeg manglede simpelthen at lytte til min krop.

Jeg har i mange år interesseret mig for mennesker og bl.a. undervist inden for kampsport, genoptræning og sund ryg, men jeg manglede noget mere. Prikken over i’et, det der gav mening på et dybere plan.

Nysgerrigheden efter at udforske krop og sjæl i sin helhed fangede min interesse, og nu er jeg selv uddannet ManuVision-kropsterapeut og træner.

Carsten Sander Søgaard

“Igennem en årrække har jeg haft meget fokus på personlig udvikling”

Men jeg har haft en oplevelse af, at det har været svært at implantere min viden på celleniveau i kroppen pga. gamle spændinger og blokeringer.

ManuVision-behandlingerne og træningen hos Carsten er med til at løsne op for disse gamle spændinger, og derved oplever jeg større balance mellem hovedet og kroppen.

Carsten er desuden fantastisk til både at undervise i træningen og til i den individuelle behandling at guide mig til at møde og fornemme min krop, som for mig har medført en større bevidsthed på uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.

– Charlot Andersen