Søges skuldermassage i Roskilde?

Døjer du med

  • muskelsmerter i nakke, skulder eller ryg?
  • en frossen skulder?
  • ondt i ryggen?
  • ledsmerter?
  • migræne eller spændingshovedpine?
  • stiv nakke?

Så kan løsningen være en omgang professionel skuldermassage i min klinik i Roskilde.

Mere end en almindelig skuldermassage

Måske er smerterne opstået pludseligt, fordi du har lavet nogle andre bevægelser, end du plejer. Eksempelvis har jeg mange klienter, der har fået skuldersmerter, fordi de har flyttet tunge møbler eller været rigtig flittige i haven den første forårsdag.

Det kan også være, du har haft problemerne længe og nu må erkende, at de ikke går over af sig selv.

Smerter i skulderen sætter sig hurtigt andre steder i kroppen, hvis de ikke bliver behandlet i tide. Måske begynder du at bruge den raske skulder mere, end du ellers ville have gjort, og tit begynder resten af kroppen at afhjælpe den dårlige skulder helt automatisk. Derfor er følgevirkninger som hovedpine og nakkesmerter ikke ualmindelige.

Har du først fået en stiv skulder, er der stor risiko for, at den fryser fast, og det kan svække din bevægelighed resten af dit liv. Får du derimod skuldermassage i tide, kan du både forebygge, at smerterne spreder sig, og du kan slippe for de smerter, du allerede har.

Hos mig får du mere end en almindelig skuldermassage. Min uddannelse som kropsterapeut er længere end en almindelig uddannelse som massør. Jeg kan hurtigt mærke, om du har flere skavanker end de skuldersmerter, du selv har registreret. Derfor kan jeg også forebygge andre problemer.

Book skuldermassage i Roskilde nu

Skal jeg hjælpe dig af med dine smerter i skulderen, er få behandlinger som regel nok. Nogle gange skal der ikke mere end en enkelt omgang massage til, for at du igen kan bevæge din skulder frit.

En skuldermassage koster 800 kroner og varer cirka 50 minutter. Du har også mulighed for at købe et klippekort med 6 behandlinger til 4000 kroner, samme pris som 5 behandlinger.

Du kan selvfølgelig bruge dit klippekort til rygmassage, nakkemassage eller andre behandlinger, hvis dit behov ændres.

 

Book skuldermassage nu
ManuVision Kropsbehandling
Forebyggelse af skader igennem behandling