Kropidur tilbyder følgende behandlinger:

Skuldermassage

Skal jeg hjælpe dig af med dine smerter i skulderen, er få behandlinger som regel nok. Nogle gange skal der ikke mere end en enkelt omgang massage til, for at du igen kan bevæge din skulder frit.

Læs mere om skuldermassage her

Rygmassage

Smerter i ryggen kan opstå, fordi du har bevæget dig anderledes, end du plejer. Det kan være gennem en spidsbelastning, fordi du har været i haven eller flyttet noget tungt. Her er det som regel hurtigt at behandle problemet, hvis du kommer, før din smerte bliver kronisk.

Læs mere om rygmassage her

Dybdegående massage

Som kropsterapeut og massør kan jeg give dig en virkelig effektiv, dybdegående massage. Her kommer jeg meget mere i dybden med dine myoser, end du typisk vil opleve ved en wellnessmassage.

Læs mere om dybdegående massage her

Iskiasbehandling

Lider du af iskiassmerter? Eller søger du behandling af iskiassmerter, før de for alvor sætter sig fast?

En nerve, der har sat sig fast forsvinder sjældent af sig selv. Derfor anbefaler jeg en kombination af kropsbehandling og dybdegående massage af den muskel, der klemmer din iskiasnerve.

Læs mere om iskiasbehandling her

Behandling af diskusprolaps

Har du ondt i ryggen på grund af en diskusprolaps? Så lad mig hjælpe dig.

Det kan være, at du er stiv og ubevægelig og spænder i ryggen af andre grunde og derfor risikerer at få en diskusprolaps. Vi kan heldigvis forebygge, at det sker.

Læs mere om behandling af diskusprolaps her

Manuvision behandling

Manuvision betyder “hænderne der ser”.  Læren i at få den bedste indføling mellem klienten og jeg.
I 2010 stiftede jeg bekendtskab med Manuvision, da jeg levede et stresset liv uden at lytte og tage vare på mig selv, og min livsstil endte med smerter i hele kroppen og især ryggen, som begyndte at låse sig fast.

Jeg vidste, at Manuvision kropsterapi var mere end fysiurgisk massage, og jeg besluttede mig for at prøve sådan en behandling. Behandlingen var smertelindrende, og jeg gik derfra med smertefri krop. Der gik dog et par dage, før jeg var helt menneske igen, da mit sind også lige skulle følge med kroppen.

Læs mere om behandling med Manuvision

behandlinger hos kropidur
behandlinger hos kropidur
behandlinger hos kropidur

Jeg inddrager det bedste fra kropsterapi og andre smertelindrende behandlingstyper.

Med de krops-behandlinger Kropidur tilbyder vil du opleve en dybdegående behandlingsform, hvor jeg søger at finde frem til årsagen til de smerter du oplever. Jeg løsner spændinger i muskler og sener, åbner op for lymfesystemet og arbejder med din krops signaler.

Jeg søger at få kroppen til at kommunikere om hvor eller hvad der giver dig smerter.

Der sidder mange historier i de smerter vi har, og min tilgang vil ikke blot være at afhjælpe dig smerten, men at hjælpe dig med at lytte til din krop og forstå hvad der skaber de symptomerne.

Derfor er det en aktiv behandlingsform, hvor jeg trygt guider til at komme ned i kroppen og mærke efter. Jeg hjælper dig ud ad hovedet og ned i kroppen, for at skabe en bedre kontakt der kan hjælpe dig med at tage hensyn til din krops behov.

Det, som du oplever som smerter ser jeg som kroppen der prøver at fortælle dig noget. Advare dig om at du skal passe på, eller sige fra. Min fornemste opgave er at oversætte kroppens sprog for dig, og hjælpe dig til en bedre indføling. Som hjælper dig af med smerter og afhjælper at du får nye. Hvis du husker at lytte.

Behandlinger hos mig er ikke til dig der alene vil ’fikses’ uden at tage stilling til hvorfor du har ondt. For smerter er en historie, der kræver at du tager dig tid til at lytte.

Jeg afhjælper blandt andet:

  • Ryg, lænd, nakkesmerter

  • Spændingshovedpine

  • Mave- og fordøjelsesproblemer

  • Diskusprolaps

  • Smerter i led og muskler

  • Iskias smerter

  • Diverse skader, smerter og symptomer i kroppen som du ofte har ”lært at leve med”

Er du klar til en krop uden smerter?

Book her