Når du ikke kan mærke dig selv, din krop, din retning, så er det tid til at gå dig selv i møde.

Livet er for kort til smerter

Foruroligende mange får stress, depressioner og andre indre lidelser, der også sætter sig i kroppen. Faktisk hænger det uundgåeligt sådan sammen, at hvis du har det skidt indeni, har du det også skidt i kroppen, er syg i længere tid og får flere bivirkninger. Krop og sind hænger sammen og er nødt til at være i balance.

Forløb mod en krop i balance

Dette forløb handler om at give dig en bedre kontakt til din krop. Mærke det, den prøver at fortælle dig. Kroppen har måske været nødt til at give dig flere bivirkninger og mere smerte, for at få dig til at høre efter.
Jeg har tilrettelagt fem sessioner af 90 minutter, hvor vi har tid til at arbejde os ind på din krop og de signaler, du oplever. Imellem hver session får du øvelser, der kan afhjælpe og lindre. Efter forløbet vil du opleve en bedre kontakt til din krop, lindrede smerter og en klar plan for hvordan du kan undgå smerter fremover.

Hvordan foregår et forløb

Hver session begynder med en kort samtale. Om dig, dine symptomer og hvordan det er gået siden sidst. Herefter lader vi kroppens signaler fortælle. Jeg arbejder din krop igennem og tager typisk fat i de områder, hvor spændingerne sætter sig. Herefter går vi stille og rolig i dybden, indtil vi finder roden på de skavanker, der hæmmer dig i dit liv. Måske skal der løsnes for indre konflikter, følelser og anspændthed der har sat sig i din krop.

Du lærer stille og rolig at tolke din krops signaler og lytte til dig selv. Det er helt fantastisk hvad der sker, når vi giver kroppen taletid.

På min YouTube kanal kan du finde træningstips og øvelser, egnet til dig, der har midlertidigt ondt eller kroniske smerter.

Youtube video
  • Nakke og rygspændinger
  • Diskusprolaps
  • Iskiassmerter
  • Hovedpine
  • Stress
  • Ondt i maven

Er du klar til en krop uden smerter?

Book her