Søger du iskiasbehandling i Roskilde eller på Frederiksberg?

Lider du af iskiassmerter, eller søger du behandling af iskiassmerter, før de for alvor sætter sig fast?

En nerve, der har sat sig fast forsvinder sjældent af sig selv. Derfor anbefaler jeg en kombination af kropsbehandling og dybdegående massage af den muskel, der klemmer din iskiasnerve.

Kropsterapi arbejder med hele din krop

Fordelen ved at søge behandling hos en kropsterapeut frem for eksempelvis en fysioterapeut eller en kiropraktor er, at jeg arbejder med hele din krop og kommer mere i dybden. Jeg sætter typisk også mere tid af til dig, hvilket sikrer en grundig behandling.

Når jeg behandler iskiasnerver, kan jeg give dig forskellige øvelser, du kan lave mellem behandlingerne, så du hurtigere bliver rask.

Hvorfor opstår smerter i iskiasnerven?

Iskiasnerven er kroppens største nerve og løber hele vejen fra lænden gennem baller, ben, fødder og tæer. Derfor kan du opleve symptomer som smerter og følelsesforstyrrelser i iskiasnerven mange forskellige steder fra.

Problemer med iskiasnerven kan opstå af flere grunde, såsom slidgigt, stivhed, overbelastning eller muskelspændinger.

Book iskiasbehandling nu

Du kan booke en iskiasbehandling på min klinik i Roskilde eller Frederiksberg.

En behandling koster 950,- og varer ca. 60 minutter. Som regel kræver det dog flere behandlinger at få løst problemet effektivt. Derfor har du mulighed for at spare mange penge ved at købe et 5 sessioners klippekort med 15% rabat.

Er dit problem med iskiasnerven løst hurtigere, kan du evt. bruge de resterende klip på forebyggende massage.

Book iskiasbehandling nu