Slip for rygsmerter med rygmassage i Roskilde

Har du nogle gange – eller tit – svært ved at komme ud af sengen, fordi ryggen driller?
Er det så slemt, at du ligefrem kan have problemer med selv at tage dit tøj på?
Eller frygter du, at det bliver sådan, hvis du ikke snart får gjort noget ved dine rygproblemer?

Smerter i ryggen kan opleves på flere måder:

Og måske har dine muskelsmerter allerede spredt sig til resten af kroppen i form af hofteproblemer, nakkesmerter, skuldersmerter, iskiassmerter eller spændingshovedpine.

Gå herfra med færre rygproblemer

Smerter i ryggen kan opstå, fordi du har bevæget dig anderledes, end du plejer. Det kan være gennem en spidsbelastning, fordi du har været i haven eller flyttet noget tungt. Her er det som regel hurtigt at behandle problemet, hvis du kommer, før din smerte bliver kronisk.

Har du derimod slidt din ryg gennem mange år, er der desværre stor risiko for, skaden allerede er blevet kronisk. Her er det ekstra vigtigt at sætte ind med en rygbehandling, så vi undgår, at problemet vokser.

Desuden giver jeg rygmassage til klienter med skoliose eller scheuermann, og selv om jeg ikke kan fjerne den oprindelige rygsygdom, kan jeg løsne op for spændingerne, så smerterne og myoserne forsvinder.

Uanset udgangspunktet, går mine klienter fra behandlingen med færre rygproblemer, end da de kom.

Skal jeg også hjælpe dig?

Nænsom eller dybdegående rygmassage

Hvis du specifikt søger en dybdegående massage af din ryg, er der især to gode grunde til at vælge mig. Den ene er, at jeg som mandlig massør virkelig kan trykke til og komme i dybden. Den anden er, at jeg ikke er almindelig massør, men kropsterapeut. Derfor kan jeg både massere din ryg og samtidig se din krops symptomer i et større billede. Det gør, at jeg tit hjælper med at forebygge smerter, som du slet ikke vidste kunne være på vej.

Jeg er meget bevidst om, at en skånsom kropsmassage ofte er nødvendig i starten, fordi du har smerter og en skadet og meget følsom ryg.
I takt med at din ryg bliver klar, trykker jeg dybere og dybere.
Har dine smerter varet længe nok?

Book her