Søger du skuldermassage i Roskilde?

Døjer du med

  • muskelsmerter i nakke, skulder eller ryg?
  • en frossen skulder?
  • ondt i ryggen?
  • ledsmerter?
  • migræne eller spændingshovedpine?
  • stiv nakke?

Så kan løsningen være en omgang professionel skuldermassage i min klinik i Roskilde.

Mere end en almindelig skuldermassage

Hos mig får du mere end en almindelig skuldermassage. Min uddannelse som kropsterapeut er længere end en almindelig uddannelse som massør, og jeg kan hurtigt mærke, om du har flere skavanker end de skuldersmerter, du selv har registreret. Derfor kan jeg også forebygge andre problemer.

Måske er skuldersmerterne opstået pludseligt, fordi du har lavet nogle andre bevægelser, end du plejer. Det kan også være, du har haft problemerne længe og nu må erkende, at de ikke går over af sig selv.

Smerter i skulderen sætter sig hurtigt andre steder i kroppen, hvis de ikke bliver behandlet i tide. Måske begynder du at bruge den raske skulder mere, end du ellers ville have gjort, og tit begynder resten af kroppen at afhjælpe den dårlige skulder helt automatisk. Derfor er følgevirkninger som hovedpine og nakkesmerter ikke ualmindelige.

Har du først fået en stiv skulder, er der stor risiko for, den fryser fast, og det kan svække din bevægelighed resten af dit liv. Får du derimod skuldermassage i tide, kan du forebygge at smerterne spreder sig, og du kan slippe for de smerter, du allerede har.

Book en tid til behandling nu

Skal jeg hjælpe dig af med dine smerter i skulderen? Få behandlinger er som regel nok, og nogle gange skal der ikke mere end en enkelt omgang massage til, for at du igen kan bevæge din skulder frit.

Book her
Skuldermassage i Roskilde eller Valby
Skuldermassage i Roskilde eller Valby